Suriname

Heb je een vraag of opmerking voor de vereniging, dan mag je die hier altijd plaatsen.
Post Reply
Bart
Posts: 14
Joined: Sun Apr 17, 2005 17:41
Location: Maaseik
Contact:

Suriname

Post by Bart »

Reiskriebels:
Wie heeft er zin om mee op reis te gaan met een groepje van 4 tot 12 personen?
Waar naar toe: Suriname, hoofdstad Paramaribo, Zuid Amerika
Wat soort van reis: veel natuur in het amazone gebied in combinatie met de indiaanse cultuur, verkenning van Paramaribo, kikkers zoeken (Pijlgifkikkers) en andere, fietstocht, boottochten, vissen, vissen zoeken, vogels spotten, schildpadden gadeslaan bij het leggen van hun eieren, kortom de veelzijdige fauna en flora bekijken en beleven in een land waar ze ook nog onze taal spreken ( behalve de indianen).

De overnachtingen in het binnenland zijn in eenvoudige lodges vaak zonder stroom (petroleumlampen) maar hebben altijd sanitaire voorzieningen. Een reis geschikt voor iedereen met een normale conditie (jong of oud).

Wanneer: februari 2007
Hoelang: 19 dagen
Kostprijs: bij benadering 2300 a 2400 €
In deze prijs zitten bijna alle maaltijden, Nederlandstalige gids, uitstappen, boottochten, binnenlandse vlucht en meer.

De uiterste inschrijvingsdatum is 31-08-2006 dit om alles op tijd geregeld te krijgen, vluchten enz. Bij de volgende ledenvergadering zal er wat documentatie over Suriname ter inzage aanwezig zijn, indien er vragen zijn stel ze gerust.

Er zal een voorreis vergadering gehouden worden op vrijdag 16-6-2006 om 19.30 uur op Langstraat 65 te Elen ( Dilsen-Stokkem) met de bedoeling; bespreking verloop van de reis. Voor de exacte vertrekdag is het nog even wachten op het juiste vluchtschema.
Nog even dit: de accommodatie in het amazonewoud zijn eenvoudig maar toch proper. De luxe die men de mensen hier wil geven bestaat uit rust, genieten van de natuur en oerwoud geluiden Het is eens iets anders ‘s morgens gewekt te worden door brulapen in plaats van een wekker.

Geef even een seintje indien U wil komen op 16 juni.
Voor meer inlichtingen kan u bellen naar Brebels Marc.
Van maandag tot donderdag na 17.00 u vrij-zat-zondag de ganse dag.
Tel. 089 56 26 19. - G.S M. 0486 600864 elke dag.

Post Reply